Αντικατάσταση σκληρού δίσκου

Αντικατάσταση σκληρού δίσκου
3 - 4 ώρες
40€

pcrepair techsupport banner

Αν υποθέσουμε ότι επιθυμείτε να αναβαθμίσετε τον σκληρό δίσκο του σταθερού ή φορητού υπολογιστή σας προκειμένου να αυξήσετε την χωρητικότητά του, τότε η Repair Expert θα αναλάβει την αγορά και εγκατάσταση του νέου σκληρού δίσκου, διατηρώντας όλες τις ρυθμίσεις σας, καθώς και την πλήρη μεταφορά όλων των αρχείων και των δεδομένων που διατηρούσατε στον παλιό σας δίσκο. Έτσι, ο υπολογιστής σας θα παραμείνει ανέπαφος, διαθέτοντας βέβαια μεγαλύτερη χωρητικότητα και λειτουργώντας πιο αξιόπιστα και γρήγορα.

Εάν πάλι ο σκληρός δίσκος του φορητού σας υπολογιστή λειτουργεί άριστα, αλλά ο ίδιος ο υπολογιστής σας έχει χαλάσει και δεν επιδέχεται επιδιόρθωσης μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς ένα αντίγραφο σε CD, DVD ή σε οδηγό Flash με τα δεδομένα του σκληρού σας δίσκου, προκειμένου να αποθηκεύσουμε εκεί όλα σας τα αρχεία.

Τέλος, εάν ο σκληρός του δίσκος έχει καταστραφεί, αλλά εσείς χρειάζεστε τα δεδομένα που ήταν αποθηκευμένα σε αυτόν, θα ανακτήσουμε το μεγαλύτερο ποσοστό τους ώστε να τα μεταφέρετε σε άλλον υπολογιστή.

contract banner

remote support

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία & εξειδιεκευμένη γνώση

Λειτουργούμε με συνέπεια & επαγγελματισμό

Παρέχουμε προσιτές τιμές

Βρίσκουμε λύσεις στα δικά σας προβλήματα

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

09:00 - 17:00

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK