Ρύθμιση γονικού ελέγχου

Ρύθμιση γονικού ελέγχου
1 ώρα
30€

pcrepair techsupport banner

Η Repair Expert, για να διασφαλίσει την προστασία των παιδιών σας, μπορεί να εγκαταστήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του σπιτιού σας λειτουργίες γονικού ελέγχου, όπως λογισμικό αποκλεισμού δικτυακών τόπων και λογισμικό ελέγχου του ιστού που αποκλείει αυτόματα όλους τους δικτυακούς τόπους με ακατάλληλο περιεχόμενο. Επιπλέον, θα εγκαταστήσει πρόγραμμα καταγραφής πληκτρολογίου ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι πληκτρολογούν τα παιδιά σας όταν στέλνουν μηνύματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email), το skype, το msn ή το chat και θα ρυθμίσουν την μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιούν τα παιδιά σας (Google, Bing, Yahoo κλπ.) να εντοπίζει μόνο αποτελέσματα φιλικά ως προς το περιεχόμενο προς ανηλίκους.

Τέλος, οι τεχνικοί της Repair Expert θα εξασφαλίσουν πως το λογισμικό ασφαλείας στους υπολογιστές του σπιτιού στους οποίους έχουν πρόσβαση τα παιδιά σας θα είναι πάντα ενημερωμένο και θα λειτουργεί σωστά.

contract banner

remote support

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία & εξειδιεκευμένη γνώση

Λειτουργούμε με συνέπεια & επαγγελματισμό

Παρέχουμε προσιτές τιμές

Βρίσκουμε λύσεις στα δικά σας προβλήματα

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

09:00 - 17:00

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK